VVD: druk op de ketel voor horecaplein!

VVD: druk op de ketel voor horecaplein!

lns_ninesixzeroDe terugtrekking van de initiatiefnemers van het horecapaviljoen mag niet leiden tot vertraging van de realisatie van het horecaplein.

De prijsvraag voor een gezichtsbepalend gebouw is in het voorjaar gewonnen door een combinatie van partijen die zich inmiddels hebben teruggetrokken. Voor de VVD mag dit niet leiden tot een vertraging van de plannen op en rondom de Deel.

De  bevolking heeft in het open plan proces aangegeven dat er een gezellig horecaplein moet komen. De VVD fractie heeft daarom gister vragen gesteld aan de wethouder die aangaf te rekenen op een “hickup”.

“Wij dringen aan op een spoedig vervolg van het proces, blijf niet hangen in processen en straks procedures maar ga snel aan de slag met bijvoorbeeld de nummer 2 van de prijsvraag”, aldus Henri van Ulsen, namens de VVD.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *