Campagnedag Dronten

met collega´s met o.a. Tom Vereijken en Anne Kolmer op campagne in Dronten in gesprek over onze speerpunten de komende 4 jaar. Daarnaast gaan wij het gesprek niet uit de weg over ook de negatieve vragen, opmerkingen die over de VVD worden uitgestort. We willen allemaal ons land nog mooier en beter maken. Daar hebben we bestuurders voor nodig die verantwoordelijkheid durven te nemen – de VVD staat daar voor!

Borden Noordoostpolder

Voor onze campagne kleuren we onze Polder een beetje oranje door VVD borden door de hele polder te plaatsen. VVD die zich sterk inzet voor Flevoland!

Even voorstellen kandidaat nummer 6 HENRI VAN ULSEN

Maak kennis met kandidaat 6 van de Flevolandse VVD voor de Provinciale Staten: Henri van Ulsen!

De afstand tussen de inwoners, lokale politiek en de Provinciale Staten van Flevoland is te groot. Onze Henri gaat aan de slag om deze kloof te dichten. “Ik sta met beide benen in de klei – ben geboren en getogen in Flevoland. Daarom maak ik mij hard voor dit gebied.” Zo heeft de 50-jarige het initiatief genomen waardoor buitengebied in de Noordoostpolder voorzien is van glasvezel.

“Ik sta voor hetgeen wat ik zeg. Als ik zeg dat ik een verbinder ben tussen de lokale netwerken, dan zal ik dat ook zijn en zeker doen!” Punten die Henri de komende jaren op de agenda zal zetten zijn plattelandsvraagstukken: vrijkomende erven, bodemdaling en de leefbaarheid van de dorpen in onze provincie.

Henri heeft samen met zijn vrouw een samengesteld gezin van zeven jongens, waarmee hij op een woonboerderij in Nagele woont. In zijn vrije tijd is hij dan ook buiten te vinden in zijn moestuin, het bos of de schuur waar hij graag klust.

▶️ Meer weten over Henri of de Flevolandse VVD? Neem dan een kijkje op onze website: https://flevoland.vvd.nl

CAMPAGNE STATENVERKIEZINGEN 2019 VAN START

Als kandidaat voor de Provinciale Staten Flevoland ben ik trots op mijn plaats 6 op de verkiezingslijst. Een mooie positie om de Noordoostpolder goed te vertegenwoordigen.

De afgelopen maanden meegewerkt aan het verkiezingsprogramma voor de nieuwe periode van 2019-2023.

Daarnaast is de campagne gestart met het postplakken over de gemeentewerf van de Noordoostpolder.

Opname bij het Noorderwindpark gericht op de realisatie van Zonnepark en de ruimte voor opslag van waterstof.